En vecka tills första ljuset tänds

 
 
En ynka liten vecka tills vi får tända första ljuset, som jag längtar! Och såhär ser årets adventsljusstake ut. Lite ovanligt för mig att göra den på ett runt fat, min brukar annars alltid vara avlång så jag vettu tusan om den ska få vara såhär eller om den skall ändras om. Å andra sidan så kan man ju alltid göra en till, så tråkigt att bara ha en att tända men det är väl någon slags tradition över det också :)
 
Pyntade med lite enkel mossa och glaskulor i fattigmanssilver, det fick bli så för att när jag tog upp mina otroligt vackra (och dyra!) glaskulor så upptäckte jag att ungefär 10 stycken hade gått sönder, en del hade det bara blivit hål i och vissa var totalt krossade i tusen småbitar, så de som hade små hål i sig la jag ner i adventsljusstaken istället för att hänga upp :)
 
 

Kommentarer
Postat av: Amandas jul

Fiiint! Ja, nu är det verkligen nära :)

2013-11-24 @ 19:09:50
URL: http://amandasjul.blogg.se
Postat av: Johanna (Johannas julblogg)

Fint! Jag måste tänka ut hur jag ska ha ljusstakarna i år!

2013-11-24 @ 19:26:15
URL: http://johannasjulblogg.blogspot.com
Postat av: Emmas Jul

Det är nära nu!!

2013-11-24 @ 21:02:04
URL: http://fames.se/emmasjul/
Postat av: Josephine

Åh va härligt att få kika in här och få känna julstämning och veta att jag inte är ensam om att längta och älska hela december och allt rött glittrigt juligt och hyacinther och granar och tomteluvor... Jag gillar din blogg skarpt, tack för all fin inspiration!

Svar: Åh tack söta du! :)
Kontakt: [email protected]

2013-11-25 @ 00:07:58
URL: http://sockerdrom.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0