Tack för denna julen mina kära vänner

Det känns så sorgligt att behöva säga hej då. Ja, jag vet att julen är över och att det är dags att återgå till sin vardag, men tänk! Tänk vad roligt man har haft det och fast man inte känner er andra julbloggare eller läsare så känns det ändå på nåt sätt som att man gör det, konstigt men sant :)

Jag vill tacka alla som har följt min blogg och jag hoppas verkligen att jag lyckades sprida lite julstämning! Tack för alla jättefina kommentarer och tips och tack för att ni helt enkelt tittade in på min blogg och gjorde att jag slog besöksrekord efter besöksrekord, riktigt uppskattat måste jag säga! :)

Tills nästa julförberedelser startar tycker jag att vi alla som älskar julen ska ta oss en riktig funderare på det här med att anordna en julbloggsfest! Det skulle ju vara så otroligt roligt att få träffa alla som skriver och läser :)

Ha ett härligt 2011 så ses vi igen när mina julkänslor är så starka att jag måste skriva av mig så att jag inte spricker, vilket troligtvis kommer att bli runt september/oktober, så håll till godo! :)

TACK ÄNNU EN GÅNG FÖR DEN HÄR JULEN OCH LOVA ATT TITTA IN NÄSTA ÅR SÅ SKA VI SKAPA DEN MEST FANTASTISKA KÄNSLAN SOM FINNS - THE CHRISTMAS SPIRIT ♥


Mina julklappar 2010

Så... Vad fick jag då i julkapp?
Jättemycket fint kan jag få be att tala om för er!

- En matberedare (Jättebra att ha!)
- Leilas bok A piece of cake (som jag för övrigt är totally in love with på bara några få dagar)
- En snygg förpackning med två mascaror från L'oreal
- En vit klocka (precis en sån jag ville ha! Yey!)
- Två svarta klockor med läderremmar (jättefina och man kan aldrig få för många klockor!)
- En röd skål från Lagerhouse
- En röd skål med lock från Lagerhouse
- En röd skål från Ittala
- Två mascaror till av samma märke från Max Factor
- Ögonskuggeborstar
- En ögonfransböjare
- Ett hängsmycke
- Ett bedset
- Ett stativ att ställa en bok på från Perfect Home Collection
(det är jag också kär i! Och min fina Leila-bok står där så fint i köket nu, hihi)
- Ett rör med lakrisal, tio stycken närmare bestämt ♥
- Ett presentkort på IKEA
- En brun väska av älskling
(den var jättefin och jag har ingen i den modellen, perfekt!)
- En grå jättefin stickad tröja från H&M
- En skitsnygg kavaj med massa kristaller från H&M
(den som jag önskade mig!)
- Svart dataväska à la Chanel (jag fullkomligt ÄLSKAR den! Den matchar min "standardväska" och det är skitfint ihop)
-  Och så lite pengar :)

Men herre gud vad mycket jag fick när man ställde upp det sådär! :)
Ja ni ser, det är ju det jag har sagt hela tiden, jag var ovanligt snäll hela förra året! ;)


Min julafton 2010

Min julafton var helt underbar precis som jag berättat tidigare. Jag skulle egentligen ha berättat om hela min julhelg för er men det är ju inte riktigt av intresse just nu, för nu är ju faktiskt julen över! Om man inte ska hålla sig till visan med fakta att julen varar ända in i påska! :)

Jag kan i alla fall berätta att vi under julaftonsförmiddagen spelade paketleken och herre jösses vad roligt vi hade! Vi äldre förstod ju att det var en lek men min lillasyster på åtta år och egen som en gris tyckte att det var jättetråkigt när hon hade ett eller två paket, men oj så roligt det helt plötsligt var när hon hade fem paket och flest av alla, då var det inga sura miner inte ;)

Tätt följt av paketleken spelade vi lite wii för vi hade fått Super Mario 25 år, boxen med alla Super Mario spel! Helt underbart ju! :D Snacka om att man fick nostalgi när man spelade de allra allra första som var till åtta-bitars, minns ni? :)

Efter spelandet gjorde vi plats för massa gott godis och Kalle Anka. Vi barn i familjen har som tradition att dricka ur våra speciella julglas, de underbart fina glasen från Fyrklöverns Disney jul, de tallrikarna som jag har. Det var inga konstigheter i år, utan vi satt och drack julmust ur våra glas och njöt av Kalle Anka och hans vänner :)

Efter Kalle åkte vi till mormor och släkten och åt julmiddag och väntade på Tomten. Ho ho ho, Tomten dyker upp och delar ut alla paketen, Tomten går. Alla barnen river upp sina klappar och jag tar det lilla lugna jag och har inte ens öppnat en fjärdedel när alla andra är färdiga (ja, jag gillar att öppna väääääääldigt långsamt). Åh, jag fick så mycket fint! :)

Efter klappöppning och fika åkte vi hem för att leka med våra julklappar ^^ Nu fick ju inte jag något man kan leka med men min lillebror fick Dionkey kong till wii och det är mina vänner det roligaste spelet jag någonsin spelat! Har ni spelat Donkey Kong till supernintendo? Ja det är jätteroligt men... busenkelt. Det här spelet är skitsvårt och bjuder på många finsesser som tar ett tag att klura ut men oj så roligt när man väl gjort det. Vi levde på Donkey Kong hela julhelgen, haha!

I år firade jag julen med min älskling, han var hemma hos oss och vi hade det så mysigt och roligt hela julhelgen och det var helt underbart. Fler sånna jular tack! :)
RSS 2.0