Tack för allt fina fina läsare


Vad vore min julblogg utan er? Jag gissar ingenting och det stämmer nog ganska bra. Det har trillat in allt fler läsare ju närmare julen vi har kommit och det är så himla roligt! Känns som att antalet besökare fördubblas för varje år så nästa år kommer ni bli otroligt många om vi fortsätter i samma mönster, hoppas hoppas!

Annars vill jag bara säga tack för mig för denna julen och jag hoppas verkligen att ni tittar in igen i oktober då julsuget börjar komma, kanske redan i september, who knows? :)

TACK fina läsare för att ni följt min blogg, givit finaste kommentarerna och gjort så att jag haft min blogglust ända in i kaklet! 2012 kommer (lite klyschigt I know...) bli bästa året någonsin tror jag! Och inte minst julen! Jag har redan massa inspiration och så mycket jag inte hann göra pga jobb och annat, ni vet, vardagen helt enkelt. Tills vi ses så hoppas jag att ni får en otroligt bra vår och inte minst sommar, om ni vill kan ni kika in min vanliga blogg. Där är väl rulliansen inte lika bra som här men det blir allt några inlägg titt som tätt, beroende på lust och inspiration vill säga. Bort med rött och skog (läs gran och mossa i alla hörn och vrår som går). Nu ser jag fram emot blommor och pasteller och inte minst sol och värme! :)

God Jul och Gott Nytt År önskar jag er.

Stor bamsekram till alla, Emelie.

Nä men hoppsan! En TILL julklapp!

Finaste överkastet köpte jag på Indiska häromdagen. Ordinarie pris var ju inte sådär superkul precis efter jul men det är då man drar fram det lilla man har i plånboken, i mitt fall presentkort som jag vunnit i olika tävlingar och voilá! Plöstligt så blev det superbilligt och en jättebra i-mellan-dagarnas-tråkiga-fas-så-du-behöver-en-liten-uppmuntran-present! :) Den stora pläden som ligger på sängen är för övrigt en julklapp (som jag fick i två upplagor) av mormor :)


Vad jag fick i julklapp


Morgonrocken jag önskat mig fick jag av älskling och finaste tofflorna av la familia


Bokserien om galna Elsa är nu fulländad tack vare lillbrorsan, tack! Här ska läsas!


Här är en liten julklapp till mig själv, superfin och superbillig ljusstake. Köpte två när jag ändå var i farten! Det här med julklappar till sig själv var en förhimla bra uppfinning av den som kom på det! Då får man ju precis vad man önskat sig, det kan ju inte bli bättre ;)Jag trodde att när jag fyllde 18 så skulle jag få en födelsedagspresent och en julklapp och that was it liksom, men så verkar inte fallet vara, utan det väller ändå in massa presenter and I lööööööööv it! :D Denna julen blev inte sämre :)

Som jag visat tidigare så fick jag ju den underbara kaveln från Greengates julserie, sen så fick jag min älskade parfym, Escada magnitism, åh... Jag smälter! Och en superfin pippi-kopp från Rörstrand av älskling, ni vet den med motivet när hon är på Kurrikurriduttön (eller hur det stavas...). Well well, jag gör en lista! :)

Jättefin lykta i vitt trä
Kavel från Greengate
Escada Magnitism
Pippi-kopp från Rörstrand
Morgonrock
Superfina (och goa!) tofflor
Kristallkrona
Ljusstakar i glas i olika höjder, sex stycken, superfina!
Dalahäst, vit med röda prickar, soooo cute!
Kökshanddukar, prickiga såklart
En kofta i etno-mönster
Två stycken superstora och goa filtar
Tredje boken i Elsa-serien
En ny sminkväska
Pernillas Julbok

Det var säkert någonting mer men jag kan inte komma på det nu...

RSS 2.0