Inspiration

Den här bilden inspirerar mig verkligen till tusen! Såååå snyggt! Jag älskar den lantliga stilen och jag älskar mixen rött och vitt till jul och varje år när jag sitter och planerar hur jag ska ha det denna julen så tänker jag vitt och grått med röda detaljer på exempelvis kuddar och filtar, men sen när julen väl kommer så är det rött rött rött precis överallt i alla affärer, i alla reklamer, ja det är rött non stop! Och jag har väldigt svårt för rött, jag vet inte vad det är men jag känner mig stressad när det är för mycket rött.
 
I köket kan det gå bra för där brukar jag ha mycket färg även på sommaren i form av pasteller men i vardagsrummet? Nja... Där känns det så himla rött, men det är ju det som är så lustigt för jag tycker ju att det är så snyggt! Som på den här bilden till exmpel, eller som hos Inredningsfrun (en av favoritbloggarna, kolla in hennes julhem!) eller som i tidningarna, men lik förbannat när jag drar in rött nånstans i lägenheten så spyr jag på det efter en vecka. Hm... undrar om jag kan övertyga mig själv i år om att rött kommer vara supervackert? Jag har ju faktiskt försökt få in mer färg i lägenheten så loppet är ju inte helt kört ;) Men jag har en känsla av att jag kommer älska rött mer när jag flyttar till hus, och när jag får ha vita golv som ovan, så att det blir en helhet och det intrycket jag vill åt... Åh, längtar!
 
Så länge får jag nöja mig med mina 45 kvadrat och fula trägolv men jag får väl försöka göra det bästa av situationen :) I år är det jag som VÅGAR rött! ;)

Light a candle

Som många kanske kommer ihåg så fick jag en dille på betong och zink förra julen och den hänger kvar än vill jag lova. Satt och skulle beställa lite saker från mitt absoluta favoritmärke Greengate när jag snubblade över den här otroligt vackra och söta skapelsen. Så himla cool och framför allt praktisk! Jag har för mig att det var nån julbloggare förra året som bloggade om nåt liknande (eller kanske rent utav samma?) men jag minns tyvärr inte vem det var... :( Anyway, den här kommer från mitt andra favoritmärke IB Laursen och kan beställas hos Syster Lycklig för endast 89 riksdaler, ja men är det inte underbart så säg! :)

Personlig julstrumpa

Idag är typ världens tråkigaste dag. Dels så är jag hemma från jobbet för jag är sjuk och dels så är det jättegrått ute, näst intill svart, mitt på ljusa dagen! Usch det här tråkiga vädret gör verkligen att jag längtar efter julen supermycket! Så idag har jag tittat på massa gamla avsnitt från Leilas Jul, det är äkta medicin för själen det! :)
 
Har även surfat runt lite och hittade dessa supersöta julstrumporna, väldigt personliga måste jag säga. Tycker det är så himla fint när det står familjens alla namn på strumporna, riktigt amerikanskt sådär, jag tänker bara på the Cohens, ni vet familjen i the O.C hihi :)
 
Hittade även de här SUPERSÖTA, TO DIE FOR, tygservetterna med de nio renarnas namn, ni vet Dancer, Prancer, Blitzen, Dasher, Vixen, Comet, Cupid, Donner och såklart den vi känner till allra mest - Rudolph. De är verkligen underbara, lite barnsliga sådär men ack så fina, Både servetterna och julstrumporna kommer från Pottery Barn

RSS 2.0