Dom har fattat vinken!

 
 
Jag tror faktiskt att redaktionen på Allt i hemmet har varit inne och läst våra julbloggar och vad vi egentligen tyckte om de näst intill identiska omslagen för julmagasinen år 2010 och 2011. För titta bara på årets omslag, raka motsatsen! :D TJOHO! Har för mig att det var Jessica (rätta mig gärna om jag har fel, ibland kan ju minnet svika ^^) som skrev om omslagen för 2010 och 2011 och jag minns att jag trodde att butiken jag var inne i förra året hade fått upp de gamla tidningarna, att de hade några kvarliggandes sen året innan, men så var det ju inte haha :)
 
Bra att de jobbar upp sig i alla fall, hoppas bara att innehållet är bra nu också! :)
 
Psssst... kika gärna in här lite senare ikväll för då kommer det dyka upp en liten minitävling, inget jättestort men något litet som ändå kan ge en ljusglimt under dagen :)

Kommentarer
Postat av: Helly

men, det är ju samma i alla fall tycker jag. Fönster med julstjärna och en soffa då istället för fåtölj men sen en gran. ok, ett barn istället för kvinna men inte så radikal ändring. Och sen ordet DRÖMJUL stort i nedre delen. Tycker inte de tagit ut svängarna direkt.

2012-10-24 @ 21:04:55
URL: http://hellysjul.blogspot.com
Postat av: Kamilla

Haha, så lustigt! :D
Fast det gör ju inget om omslagen är detsamma, bara innehållet är olika, fast visst måste de haft lite idetorka känns det som :P

2012-10-24 @ 21:38:49
URL: http://sotjul.blogspot.se/
Postat av: Jul i laloland

NÄJ!!! Det är ju samma EN GÅNG TILL!!! =O
Missade ditt inlägg om det här igår - har bloggat om det idag...

2012-10-25 @ 16:55:22
URL: http://julilaloland.blogspot.se/
Postat av: Emelie - Emelies Christmas

Jag fick årets tidning i brevlådan häromdagen och jag blev positivt överraskad av omslaget. Inte ett dugg likt de tidigare upplagorna ;)

2012-10-25 @ 19:28:33
URL: http://emelieschristmas.blogg.se
Postat av: Elins jul

Jag kan tycka att det fortfarande är ganska likt även om man ändrat färgtemat från pastelligt till mer klassigt juligt. Men samma sak med barnet, granen, möblerna :P Men jag antar att det är ett vinnande koncept - tidningarna säljer ju. Och why fix it if it ain't broken? :)

2012-10-26 @ 23:11:54
URL: http://elinsjul.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0