Första december

 
 
Herre jösses, är det verkligen redan december? Galet! Jag har inte riktigt hängt med känner jag, tiden går på tok för fort and I don't like it. Men men, jag får väl försöka stanna upp lite så jag hinner njuta ordentligt :)
 
Jag satt i alla fall bänkad framför tv:n i morse för att kolla på julkalendern. Det var dock inte lätt att ta sig upp, vi hade företagsfest igår och det blev sjukt sent, men jag pallrade mig upp lik förbannat ;)
 
Så vad tyckte jag?
Dåligt, Gillade inte första avsnittet alls, det var tråkigt. Men jag gillade att all den gamla musiken var med för den är så bra, men som min sambo sa, första avsnittena brukar vara tråkiga, så jag håller hoppet uppe fortfarande, för jag vet att det kommer bli en bra julkalender :) Första avsnittet av den första versionen är ju inte speciellt bra det heller om man tänker efter.
 
Vad tyckte ni om första avsnittet av årets julkalender? :)

Kommentarer
Postat av: Liie

Jag missade klantigt nog både imorse (aaalldeles för trött) och reprisen, hoppas på att kunna se den på youtube eller något lite senare ikväll.

2012-12-01 @ 21:30:29
URL: http://heyli.blogg.se/
Postat av: AnnasJul

Gick oxå igång på intromusiken! Men fastnade i datorn under avsnittets gång. Men finns nog hopp att den blir bättre.

2012-12-01 @ 21:31:57
URL: http://www.annasjul.blogspot.com
Postat av: Amandas jul

Lite lika förra Greveholm, men kan säkert bli bra :)

2012-12-01 @ 22:06:07
URL: http://amandasjul.blogg.se
Postat av: Elin

Tyckte också det var ganska dåligt avsnitt, men kommer nog se hela ändå, blir nog bättre :) Fast tyckte att det var väldigt dåliga skådespelare tyvärr :/

2012-12-02 @ 10:26:03
URL: http://elinsjulmys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0