Årets julvärd

Ja nu har det äntligen släppts!
Det har spekulerats och diskuterats och man har haft en röstning (som jag för övrigt inte tror hade någonting med det riktiga valet över huvudtaget att göra) och velats fram och tillbaka. Folk har gissat för att verkligen luska ut vem det kan vara coh jag måste säga att jag ALDRIG hade gissat på han som det blev!

Men även om det blev han så känns det ändå bra. Jag tycker om honom, det bör dock tilläggas att han syns mest i sportsammanhang, så att han nu ska vara julvärd kommer att bli riktigt spännande!

Årets julvärd är André Pops!

André Pops är SVT:s julvärd

Strax före Kalle Anka på julaftons eftermiddag är det André Pops som hälsar alla SVT-tittare välkomna.

André Pops, som många tv-tittare förknippar med Vinterstudion och andra sportsändningar, kommer att guida tittarna genom kvällens program och dessutom berätta lite om sitt eget julfirande genom åren.

- Jag hoppas kunna ge en känsla av gemenskap och värme, en plats där alla är välkomna. Lyckas jag sedan locka till både skratt och eftertanke så är jag väldigt glad, säger André Pops om rollen som SVT:s julvärd.

Sina egna jular minns André Pops med väldigt mycket kärlek och värme. En tid på året då hela familjen och släkten samlades och hade obegränsad tid tillsammans. En jul som avviker är den jul som familjen Pops - med mormor, morfar och farmor - firade på Cypern. Då var André åtta år gammal, men kommer fortfarande ihåg hur de satt i tomteluva och badbyxor på hotellbalkongen och delade ut julklappar.

Tomten kom alltid till de Popska jularna, och frågar man André Pops pappa så var det alltid den "riktige" tomten som kom, ingen annan. André Pops favorit på julbordet är "definitivt den första smakbiten av julskinkan med riktigt stark senap".

- Jag hoppas att SVT har valt mig som julvärd för att de ser mig som en människa som kan få personlig kontakt med tittarna och skapa en varm stämning, säger André Pops.

André Pops, 38 år, lever tillsammans med sin fästmö Malin och deras två barn, Theo och Elliot. Han är född och uppvuxen i Eskilstuna, men flyttade till Stockholm 1997. Under sin tid på journalisthögskolan praktiserade han på TV-sporten, där han sedan blev anställd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0