Vad är det för en dag?

Hipp hipp hurra för min underbara karl som fyller 20 år idag!
Idag fyller min Alex år och det ska firas med restaurang och massa gott ikväll! :)

Gud vad tråkigt egentligen att fylla år så nära jul, speciellt när man var liten, men hey! Jag har en kompis som fyller år på julafton, jag slår vad om at DET var ännu tråkigare!


Kommentarer
Postat av: Julia

Själv tycker jag det är PERFEKT! Precis innan jul så börjar man längta efter julklappar och så FÅR man presenter och väntan blir inte olidlig, haha :D

2010-12-14 @ 11:24:22
URL: http://vonthea.wordpress.com
Postat av: Mina Högtider

Själv fyller jag annandag jul.. o tyckte när jag var liten att det var tråkigt.. nu är det skönt för vi firar oftast mig samtidigt på julafton så slipper jag samla familjen direkt igen ;) Pengar blir oftast i present då alla idéer gått till julklapparna.. eller så får jag extra mycket julklappar och det funkar det med!



Dock från och med i år ska vi fira, min mans, sonen och min födelsedag ihop.. och det kommer alltid bli i januari då mannen fyller 9 och sonen 12.. på det vis skönt att vi är så nära så kan vi göra en kalas istället för 3 :)

2010-12-15 @ 09:19:55
URL: http://minahogtider.blogspot.com/
Postat av: lovisa

Hej är allt bra?:)



jag är medlem på en sminksida där man samlar poäng genom att ex värva andra. då man fått ihop tillräckligt får man ett presentkort på ex. hm hemskickat HELT GRATIS!

jag är nu jättenära på att få mitt presentkort så det skulle vara guld om du ville bli medlem via denna länk då det ger mig poäng;

http://www.gratismakeup.se/?r=246371

2010-12-15 @ 09:44:49
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: Annsoh

ha så kul! :D

2010-12-15 @ 09:51:13
URL: http://annsoh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0