Yankee candle

 
 
Jag har alltid tänkt tanken: "Varför kan man inte förvara julen på burk, då skulle man ju kunna öppna den och lukta när man längtade lite" Ja, det här tänkte jag ju innan jag fann Yankee candle, älskar verkligen dessa ljusen! Idag skämde jag bort mig lite extra och köpte ett ljus med doften macintosh spice och det luktar juuuuuul! UNDERBART! Bästa köpet på länge, den här doften tror jag att jag kommer missbruka lite smått i jul ^^
 
Gillar du Yankee candle och har du någon favoritdoft? :)

Kommentarer
Postat av: Emma - 24 december

Nu när du skriver om YC så måste jag ju bara kommentera (även fast jag redan gjort det både tidigare idag och igår!). Yankees är dom bästa doftljusen på marknaden om du frågar mig! :)

Jag har "säsongsfavoriter" - runt jul gillar jag Kitchen Spice, på hösten föredrar jag Black cherry eller Fruit salad. Soft blanket är också en favvis, som funkar året om!

2012-09-23 @ 13:24:41
URL: http://tjugofjardedecember.webblogg.se/
Postat av: Sanna

Älskar YC. Favoriterna runt jul är Winter Wonderland och Sparkling Cinnamon, tiden efter jul har jag inte hittat någon favorit till ännu, på hösten Kitchen Spice (den luktar pepparkaka men det är ingen juldoft enligt YC utan en höstdoft, alltså är den okej att fuska med:)), och Natures Paintbrush och på sommaren brukar jag inte ha doftljus, då får riktiga blommor göra jobbet.

2012-09-23 @ 13:55:19
URL: http://sannasjul.blogspot.se
Postat av: Svensk Jul

Dom är absolut dom bästa doft ljusen, jag har ett par kvar sedan förra året som nu åker fram lite tätt som tätt när jag vill fylla rummen med juldofter.

2012-09-23 @ 14:48:08
URL: http://svenskjul.blogspot.se/
Postat av: Alexandras jul - Nu är det kul igen

Det lät inte dumt! Jag har köpt ett sådant ljus i en annan doft. Dock är jag jätte besviken...=( Den sotar så ini bomben?? Har aldrig varit med om något värre...Vet inte om jag gör något fel haha. Men inte ska man göra något mer än att tända och släcka som alla andra ljus=)

2012-09-23 @ 20:17:12
URL: http://www.alexandrasjul.blogspot.se
Postat av: indendTinc

Cryptocurrency rates are breaking records, which means you have the opportunity to make money on cryptocurrencies. Join our system and start making money with us. Go to system: https://tinyurl.com/yj2sbxlp

2021-10-25 @ 05:24:05
Postat av: indendTinc

Cryptocurrency rates are breaking records, which means you have the opportunity to make money on cryptocurrencies. Join our system and start making money with us. Go to system: https://tinyurl.com/yfj3laas

2021-10-26 @ 09:00:38
Postat av: ben

Hi, this is Jeniffer. I am sending you my intimate photos as I promised. https://tinyurl.com/yhrocg73

2021-10-27 @ 20:44:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0