Knäckis och Skorpis

 
 
Häromdagen bakade jag lite knäckebröd och saffransskorpor, mmm.... ljuvligt gott! Nästan lite farligt om jag ska vara riktigt ärlig ;) Jag har i alla fall kommit fram till att jag längtar otroligt mycket efter julen, eller ja, förberedelserna, julafton är liksom själva bonusen men det är ju allt innan som är det roliga och mysiga :)
 
Någon mer än jag som längtar? :)
 

Kommentarer
Postat av: Erica AKA Tomtens Dotter

Skulle ljuga om jag sa att jag längtade efter julen i den bemärkelsen att jag vill ha jul nu.
Men precis som du så njuter jag av förberedelserna och myset :-)

2012-09-13 @ 22:30:47
URL: http://tomtensdotter.se
Postat av: emma

Jag längtar! Till december i alla fall, så jag får börja med förberedelser, se julfilmer och lyssna på julmusik! Beställde julgardiner igår, men lika bra att vara ute i god tid ;)

2012-09-13 @ 22:46:17
URL: http://sensefield.blogg.se
Postat av: Christmas Dreams

Så gott det ser ut! :) Önskar att jag var lika påhittig! Jag skulle vilja börja längta efter julen sådär som när det pirrar till i kroppen! Så känner jag inför snön, jag längtar nådigt efter snöfall och ett vitt landskap i första hand :)

Sv: Ja, Greveholm är mer än en julkalender! Den har precis ALLT :) Den är ju rent helig! Och jag hoppas att tvåan blir sevärd, men precis som du säger - det blir svårt att toppa ettan. Fast samtidigt, bara att få återse Jean, Staffan, Sprak och själva slottet i 24 nya avsnitt, kommer bli nog så underbart oavsett! :) Som jag längtar!

2012-09-14 @ 00:20:37
URL: http://christmasdreams.webblogg.se
Postat av: Maries strålande jul

Vilka härliga foton, det ser väldigt gott ut!

2012-09-14 @ 15:16:44
URL: http://julen.gladers.net
Postat av: Johanna

JAAA om jag längtar! Lider dock av lite dålig självkänsla och har inte vågat krypa ut ur julgarderoben offentligt riktigt än- surfar mest runt på modiga julmänniskors bloggar och suktar, längtar, suckar...ja, ni fattar...;)

2012-09-14 @ 18:48:53
URL: http://johannaskriversagor.blogspot.com/
Postat av: Emma - 24 december

Ursäkta mitt sena svar, men jag håller absolut med dig!! Haha, dom ska tuktas de där männen, hihi! :) Och jag hoppas och tror att årets Blossa blir god, jag älskar ingefära. Yuzu har jag aldrig hört talas om dock!

Förresten, gud så gott det ser ut med saffransskorpor. Nu blev jag också sugen på att baka nåt! Och jag måste säga att igår var första kvällen denna höst som jag hade RIKTIG jullängtan, kände liksom hur stämningen knackade på dörren ;)

2012-09-15 @ 10:08:07
URL: http://tjugofjardedecember.webblogg.se/
Postat av: Alexandras jul

längtar också massor när jag läser här=) jag ska snart smått dra igång jag med med bloggen. Lite senare än vanligt. Den är bra att ha för att stilla OCH bygga upp julbegäret, känslorna.

kram

2012-09-23 @ 09:06:07
URL: http://www.alexandrasjul.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0