Lingonris ♥ Betong = Sant






Min dille på betong och zink forstätter. Betong kan ju uppfattas som hårt och därför tycker jag att det är viktigt att mjuka upp den lite och det gjorde jag genom att använda lingonris med lite små röda bär i, det ger en värme på nåt sätt :) Glas och silver mjukar också upp och självklart lite ljus, vad kan mjuka upp bättre än några värmeljus va? :)

Idag är det 1 december också, nedräkningen har börjat! Tittade på julkalendern tidigt i morse också, gick upp extra tidigt för att kunna göra varm oboy och julskinkesmörgåsar, mysigt! Julkalendern verkar väldigt lovande måste jag säga, den började jättejuligt och den var rolig och spännande, kan det bli bättre? :)

 


Kommentarer
Postat av: Emma - Emmas julblogg

Väldigt fina dekorationer må jag säga! :)



Ja julkalendern i år känns mycket lovande, och det är härligt med lite pelle svanslös liknande miljöer! Det kanske blir en nny julfavorit när man sett hela, vem vet? :)

2011-12-02 @ 15:01:06
URL: http://emmasjulblogg.tumblr.com/
Postat av: Emelie - Emelies Christmas

Sååååå fint!



Svar: Lite inspirerad har man väl blivit! Har länge velat ha något sådant. Men när jag såg din så tänkte jag; nu jäklar ska jag fixa en också! Dock tog det ett tag innan jag hittade ett våningsfat som jag verkligen ville ha.

Jag tog den näst sista som fanns på Blomsterlandet i Norrtälje. Tur man hade! För det var verkligen den jag VILLE ha! haha

2011-12-02 @ 22:31:24
URL: http://emelieschristmas.blogg.se/
Postat av: Emelie - Emelies Christmas

Jag har nominerat dig:



http://emelieschristmas.blogg.se/2011/december/julaward.html#comment



:)

2011-12-03 @ 10:32:49
URL: http://emelieschristmas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0