Pepparkakskola

Ingredienser
1 dl vispgrädde
1/2 dl Ljus Sirap
1/2 dl Strösocker
1 tsk pepparkakskrydda
folie
 

Gör så här:
1. Blanda vispgrädde, sirap, strösocker och pepparkakskrydda i en stor glasskål. Sätt in i mikron på full effekt (700 W) i 5 minuter. Rör om och koka ytterligare i 2 minuter på full effekt.

2. Häll upp smeten på ett smort folieark. Låt pepparkaksknäcken svalna. Klipp i bitar och slå in i papper. 

Jag skulle nog personligen koka den i en gryta för att lättare kunna känna tjockleken på kolan så att den inte blir för hård eller för mjuk! Samt att det är lättare att göra kulprov under tiden, men, ni gör som ni vill :)




Kommentarer
Postat av: Sofie

Vilken fin blogg du har:) Testade göra pepparkakskola förra julen men blev tyvärr inte alls bra, stenhård. Men rätt god smak ändå:)

2010-11-09 @ 17:18:52
URL: http://buenasalud.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0