Min alternativa jul-look

På H&M Fashion Studio kan man välja modell och sätta på henne olika kläder och fixa till hennes outfits. Det är riktigt roligt om man som mig älskar mode och kläder.

Just idag gjorde jag det för att jag skulle se hur det skulle bli med klännigen som jag möligen ska ha på jul och såhär blev det :)Det är nästan på pricken en sån frisyr jag hade tänkt mig och den här klänningen tillsammans med den underbara röda rosor-väskan :)Sen så är jag ju mörkhårig så det blir väl nåt mer sådär med färgerna och jag hade även tänkt ha röt läppstift, me like! :)Men rikttigt så mörk i håret som bild nummer två är jag inte utan mer som denna och håret är ungefär lika så ja, ni förstår va? :) Jag hade nog inte tänkt mig guldsmycken utan silvriga diamantsmycken och likaså skorna men det fanns inte på H&M, men jag fick i alla fall ett hmm om hur jag skulle vilja ha det :)

Om jag nu väljer den här klänningen för det är ju det som fortfarande det som är problemet att jag inte vet vilken jag vill ha! Och den svarta gick inte att använda i fashion studio tyvärr.

Usch, jag hatar att vara stjärntecknet VÅG, vi har alltid sån beslutsångest!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0