Jultips III

Är du en sån som älskar att baka?
Är du en sån som älskar att baka speciellt i juletider?
Då är det smart att börja införskaffa alla ingredienser redan nu!

Tänk er december månad. Man införskaffar de sista julklapparna eller kanske alla om man inte har hittat några innan. Det blir mycket pengar. Sen så ska ni ju köpa julmat och det vet vi ju alla hur mycket det kan komma att kosta. Man ska ha julskinka, kötbullar, prinskorv, janssons, rödkål, sill, bröd, och en massa massa mer, det blir mycket pengar! Så ja, när det är färdigt hur mycket har du då egentligen över till julbaket?

Tänk er allt som ska införskaffas till det!
Det ska vara mjöl, socker, kakao, vaniljsocker, bakpulver, jordnötssmör, grädde, sirap, blockchoklad, ljus-mörk-vit, det ska vara saffran, pepparkaksdeg, det drar iväg med pengarna. Speciellt för blockchokladen för det är inte så billigt inte. Jag älskar ju att baka chokladtryffel, chokladkolor, knäck och en massa annat och det ska oftast vara 200g choklad i allt, minst! Det är en hel chokladkaka och det är ju drygt 20-25 konor för en.

Så alla värmlänningar!
Jag kan dubbeltipsa er om att de säljer blockchoklad som veckans vara på Pekås denna veckan och de säljer en chokaldkaka för endast 6,98:- så passa på att införskaffa en massa choklad nu så att du kan baka dina chokladläckerheter i december! (själv har jag redan införskaffat 1400g choklad à sju chokaldkakor)

Alla ni andra, kan börja införskaffa allt redan nu också, för som sagt, det drar iväg med pengarna och på något sätt kan det vara en trygghet att ha allt hemma när man väl ska börja baka. :)

Puss och Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0