Pepparkaksstad

(null)

Ville bara kika in och visa er vår lilla pepparkaksstad som jag och min äldsta dotter Nelly pysslade ihop under veckan. Så mysigt att baka tillsammans med henne. Vi bakade även lite vanliga peppisar såklart som hon dekorerade så fint.  Vi använde en mall från Newbie till pepparkaksstaden. Tycker den blev så söt och julfeelings-barometern åkte upp ytterligare ett snäpp hihi. 

Kram!

Lovas Winter ONEderland

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Hej på er!
Jag kom på att jag glömt visa bilderna från Lovas kalas. Lova fyllde 1 år den 18 november och det ville vi såklart fira, även om det inte riktigt blev som vi hade önskat med gäster och sådär. Men vi blev närmaste familjen och det var hur mysigt som helst. Jag älskar att leka med ordlekar så när jag snappade upp Winter ONEderland på Pinterest så kändes det ganska så givet vad temat skulle vara, och ja, jag har alltid ett tema på alla kalas, det är ju så kul! :)

Såhär blev hennes första födelsedag, blir så glad av att titta på det hihi. Nelly fyller år på sommaren, runt midsommar, så det känns extra kul att ha barnen på varsin sida av årstiderna så man kan ha massa olika teman. 

Ha en fin dag!

Kram 

DIY snöblommor

(null)

(null)


God kväll alla fina!

Tänk att vi redan är fyra dagar in i december, julmånaden, den magiska månaden. Åh jag njuter så mycket nu ska ni veta. I detta nu så kikar jag på idolfinalen, glöggen står på spisen och knäck och kola samsas tillsammans med lussebullar och Rocky road på ett fat framför mig, alltså dofterna, jag får inte nog! Det pysslas också en del här hemma och jag ska försöka visa vad jag har gjort. Jag kom på mig själv med att jag är flitig när det gäller att pyssla och baka och ordnar och ställer i ordning för att försöka ta fina bilder, och sen glömmer jag ju bort att blogga och visa er. Ja man är väl kanske lite ur gängorna eftersom jag inte bloggat på många år, så ni får helt enkelt ha lite överseende.

Idag tänkte jag visa en av sakerna jag pysslat ihop och det är denna fantastiska adventsstjärna, eller snöblomma som de ju också kallas. Som ni ser så är det ju rakt av en kopia från Watt & Vekes fantastiska snöblommor, men för en betydligt billigare peng då den faktiskt är gjord av vanligt bakplåtspapper. Den här lilla rackaren tar några timmar att göra men det är så värt det för resultatet blir så vackert tycker jag. 


Skulle ni vilja ha en liten beskrivning på denna goding? 


RSS 2.0