Tävling!


Ja nu tänkte jag anordna min första tävling här på bloggen, spännande tycker jag! :) Det kommer dyka upp fler tävlingar på bloggen om det känns som att detta går bra, så hoppas hoppas! :)

Det du kan vinna är detta på bilden ovan.
En påse med Dumles limited edition Gingerbread, en påse med egengjord tändsticksask + värmeljus med doft av äpple samt två stycken ljusstakar med tillhörande ljus och snöre (psssst.... man kan ha dessa ljusstakar på två sätt, antingen med långa/höga ljus eller värmeljus) ^^

Var med och tävla vet ja! :)

Och såhär gör du för att tävla:

För 1 lott - Lämna en kommentar med namn och mailadress.
För 2 lotter - Lämna kommentar + länka till denna tävling från din blogg med denna bild :)
För 3 lotter - Lämna kommentar, länka + skriv om ditt bästa julminne :) (jag känner att jag behöver julstämning och julinspiration!)

Och kom ihåg, ju fler lotter du har ju större chans har du att vinna! :D

Tävlingen pågår till 31 oktober vid tolvslaget! :)Kommentarer
Postat av: Amandas jul

Jag vill vara med! :) En lott, tack!

2011-10-23 @ 19:04:50
URL: http://amandasjul.blogg.se/
Postat av: Maria

Jag är gärna med och tävla om en lott :)

2011-10-23 @ 19:15:03
URL: http://miaskulturhorna.blogg.se/
Postat av: Annas viktresa

Jag vill gärna vara med i tävlingen! :)

2011-10-23 @ 19:37:42
URL: http://annaburman.blogspot.com
Postat av: Alice

Gud vilken underbar tändsticksask!!! Har tyvärr ingen blogg men kan skriva om mitt bästa julminne, hoppas det räknas som 2 lotter:)Mitt bästa julminne var från förra året (2010), vilket var en absolut underbar julafton! Hela familjen var samlad och det var den första julen i det nya huset mamma hade köpt. Julgranen stod perfekt i burspråket i vardagsrummet, mamma hade bakat en fantastiskt god pepparkakscheesecake och det var dags för (i min mening) julaftons top 3 bästa stunder: Kalle Anka!

Vi skrattade (främst åt lady och luffsen, haha luffsen gör så sjukt roliga miner) och sjöng med, alla var genuint glada. Resten av dagen åt vi sjukt god mat, hade kul, skrattade, spelade spel, åt ännu mer och såg på tomten är far till alla barnen (som alla i familjen älskar). Det var min bästa julafton hittills!

2011-10-23 @ 20:03:06
Postat av: Julia

Är med med en lott Cookie! :)

2011-10-23 @ 20:15:49
Postat av: Kajsa

Vad kul! vill gärna vara med och tävla om en lott ;)

2011-10-23 @ 20:46:56
Postat av: Jul hos Tess

Så kul, klart jag vill vara med att tävla :)

Att välja ett enda julminne är så himla svårt, men jag ger mig på ett som jag fortfarande blir så glad av att tänka på, även om det är väldigt personligt. Sedan mina föräldrar skilde sig för ett antal år sen, har jag märkt på min mamma att hon alltid känt sig extra ensam runt jul. Även om hon inte sagt något, utan hållit god min och ställt upp så mycket för mina syskon och mig. Ett tag innan julen 2009 blev hon tillsammans med en man, men vågade inte bjuda med honom på själva julafton, i rädsla för att rubba den traditionella julen för oss barn. Därför är julen 2010, alltså förra, ett väldigt kärt minne för mig. Då fick äntligen min mamma och mannen som då hunnit bli hennes sambo, äntligen fira jul ihop. Och man såg på henne hur lycklig hon var, och den sorgsenhet jag märkt hos henne tidigare jular fanns inte längre kvar. Det finns så mycket härligt med julen, men det bästa och absolut viktigaste är ändå närheten och kärleken vi visar varandra.

Och jag länkar också till inlägget från min blogg :)

2011-10-23 @ 21:27:59
URL: http://julhostess.blogg.se/
Postat av: Ninni

Jag är gärna med!

2011-10-23 @ 21:55:33
URL: http://ninjapuff.se
Postat av: Frida

Hej! Fin blogg. Har just hittat hit men kommer absolut tillbaka. Vill gärna vara med och tävla.

2011-10-23 @ 22:22:25
Postat av: Linda

Mmm. Dumle pepparkaka, såååå goooda!!

2011-10-23 @ 22:23:28
URL: http://wrapup.nu
Postat av: Cissi

Jag vill jättegärna va med i tävlingen! Om jag hade haft en blogg eller liknande så hade jag självklart länkat men nu har jag inte det så det går ju tyvärr inte. Men jag kan skriva om mitt bästa julminne, kanske kan det räknas som två lotter?Det är svårt att välja vilket julminne man tycker om mest, man har ju så många, men jag har ett minne från förra året som är helt underbart. Jag hade gjort i ordning på mitt rum så det var jättemysigt. Jag hade tänt så många ljus i vintermörkret så att jag var tvungen att ha öppet fönstret trots att det var 15 minus ute, men det var varmt inne på rummet ändå. Jag tog fram hemgjort julgodis, pepparkakor, lussekatter, ja nästan allt man kan tänka sig och sen kom mina två närmaste vänner. Vi gjorde inte så mycket utan vi hade julklappsutdelning och sen satt vi och myste och pratade samtidigt som julmusik kom från högtalarna och ett bildspel från det gångna året spelades upp tv-skärmen. Jag kände mig så enormt lycklig då. Jag var så tacksam över att jag hade så underbara vänner, för det var inget jag hade haft så länge precis. Den tacksamheten, kärleken och lyckan jag kände är det som gör minnet så underbart. Det kanske inte låter som nåt speciellt minne men det är det verkligen för mig. Jag älskar mina vänner så sjukt mycket och jag är så tacksam över att jag har dem, speciellt när livet är väldigt tufft. Det är värt så sjukt mycket!

2011-10-23 @ 23:15:43
Postat av: LifeIsAMovie - Sveriges bästa filmblogg

Jag är med :DKram

/Jojjo

2011-10-23 @ 23:55:12
URL: http://lifeisamovie.blogg.se/
Postat av: Jessica

Hej!

Jag vill vara med - superkul.

Jag har länkat och skrivit mitt minne i inlägget på min blogg.

Julminnet:

Mitt bästa julminne...det är väldigt svårt att välja, det finns så många. Men jag måste nog säga att trots alla lyckliga och fina jular under barndom och uppväxt så är det nog ändå sista julen med morfar som slår högst.

Det var julen för 3 år sedan. Han hade börjat bli lite sjuklig men var vid gått humör och lika tramsig och skämtsam som vanligt. Vi var många som höll på att duka det stora bordet i matsalen på min mosters herrgård och morfar satt i köket och skar upp lax. Han hade några paradrätter som var "hans" liksom, och laxen var en av dem.

Men så tyckte han att lyset var så dåligt i köket för att skära tunna, fina skivor så han "tvingade" mamma att sitta och hålla en stor bygglampa så han kunde se ordentligt. Det var min morfar i ett nötskal : "En lösning är aldrig långt borta". Jag skrattade väldigt mycket när jag såg det här och tog såklart ett kort... När jag tänker tillbaks på den där sista julen med morfar så hade den inte kunnat bli så mycket bättre.

Det är mitt bästa julminne![email protected]http://julilaloland.blogspot.com/2011/10/jultavling-och-julminne.html

2011-10-24 @ 06:59:30
URL: http://julilaloland.blogspot.com
Postat av: Tomtens Dotter

Jag är med för tre lotter.

http://tomtensdotter.blogg.se/2011/october/blogcandy-hos-jul-i-tomteverkstan.htmlSvårt att välja ut det bästa julminnet, jag är en sån som gillar 23:e och juldagen bäst egentligen. Men julafton 2010 var helt underbar. Vi är en rätt liten familj då far- och morföräldrar har gått bort, mina föräldrar har inga syskon, min systers mans föräldrar är också borta. En systerson som är den enda i juniorgenerationen. Förra julen var annorlunda - svågerns (ingifta och bortskilde) bror firade med oss och han hade tagit med sig både sin mamma och sin son. Det var så himla kul att julafton, som ju är barnens dag, faktiskt firades med BARN. Så kul att se dem leka med alla julklappar TILLSAMMANS. Systersonen har ju alltid varit "ensam" men inte den gången :-)

2011-10-24 @ 07:01:39
URL: http://tomtensdotter.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag är med för tre lotter! :) Här är länken till mitt blogginlägg: http://julhoslinda.blogg.se/2011/october/jultavling.html#commentMin morfar gick bort i somras så det blir min första jul utan honom, vilket känns sådär naturligtvis men livet har sin gilla gång. Självklart har jag många fina minnen från alla jular vi firat tillsammans, och ett av mina bästa är från 2009. Det var så gulligt alltihop: Morfar var svårt lungsjuk, men lyckades alltid uppbåda entusiasm över livets fina ting, och just den här julen var det han som uppträdde som ett barn på julafton. Han hade verkligen jättebråttom att öppna sina paket - vi brukar öppna i tur och ordning men här saknades alla regler! Det var roligt att se att han brydde sig så mycket om sina julklappar trots att hans sjukdom ofta tog överhanden. Det är nog det finaste jag kan komma att tänka på just nu i all min saknad :)

2011-10-24 @ 08:35:34
URL: http://julhoslinda.blogg.se/
Postat av: Victorias Jul

Jag vill vara med och tävla!

2011-10-24 @ 08:51:20
URL: http://victoriajul.blogg.se/
Postat av: Petra

Är gärna med och tävlar med en lott.

2011-10-24 @ 08:52:26
Postat av: Teresia Nilsson

Hej!Vill gärna vara med och tävla om dessa fina priser.

Kul att få vara med och inspirera.

2011-10-24 @ 08:52:40
Postat av: Ellinor G Lindahl

Är gärna med och tävlar!:)

2011-10-24 @ 11:34:08
Postat av: Monica

År gärna med och tävlar:)

Mitt bästa minne var när jag var liten och tomten kom med paket.Han råkade spilla ut nötter på golvet.Det slutade med att vi glömde av paketen och spelade kula med tomten.

Kram Monica

2011-10-24 @ 11:55:58
Postat av: Helena - Hellys Jul

Åh jag vill vara med! Härliga priser! En lott tack! :)

2011-10-24 @ 13:13:28
URL: http://hellysjul.blogspot.com
Postat av: Åsa

Det är ju självklart så att jag vill tävla också - har länkat i min blogg och här kommer mitt bästa julminne: Jag var nog sådär sex år när vi var i Norrland och firade jul hos farmor och farfar. Farbröderna och min pappa skulle ut i skogen för att hugga granar och jag och min kusin följde med på släde efter skotern men valde sen att stanna vid skotrarna medan de andra gick in bland träden.. Efter ett tag tröttnade vi dock och tänkte knata ifatt dem, men, såklart var de försvunna och vi fick den briljanta idén att vi skulle gå hem igen. Sagt och gjort vi gick hemåt - den väg vi trodde var den rätta - och när vi sedan hörde skotrarna starta så sprang vi för att de inte skulle hinna ifatt oss. Vi kom till slut hem och möttes med varm choklad och smörgås men vad pappa och farbröderna tänkte och kände när vi var borta kan man ju bara ana.. Såhär i efterhand brukar kusin och jag skrocka åt vår galenskap - hur tänkte vi egentligen? - men det är ett roligt minne som etsat sig fast!

2011-10-24 @ 18:17:46
URL: http://nuardetjuligen.blogspot.com
Postat av: Melinda

Jag är med!Mitt bästa julminne är från när min mamma på julafton går upp extra tidigt för att förbereda julkalkonen som vi äter klockan tolv. När man vaknar och i precis det ögonblicket hör mamma stöka i köket och känna lukten av morgon kaffe och kalkon. Det är bara något som jag kommer bära med mig hela livet! Hoppas på vinst! Kram :) jag har länkat i min blogg också (3 lotter)

2011-10-24 @ 22:09:52
URL: http://melindasjul.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jag är med och tävlar, länkar från min blogg och bloggar om mitt bästa julminne!

2011-10-25 @ 08:55:37
URL: http://www.johannasjulblogg.blogspot.com
Postat av: Anna L

Jag är med

Har tipsat http://annastipsblogg.blogspot.com/2011/10/julpaket.html

2011-10-25 @ 10:09:26
URL: http://annastipsblogg.blogspot.com
Postat av: Emelie - Emelies Christmas

Jag är gärna med och tävlar :)

2011-10-25 @ 10:54:00
URL: http://emelieschristmas.blogg.se/
Postat av: Efva - Alltid juligt!

Tjo! Jag är med och tävlar och har länkat i bloggen!http://thima.se/juligt/2011/10/24/tavling-3/

2011-10-25 @ 11:04:28
URL: http://juligt.tk
Postat av: Doppa.nu - Amanda

klart att jag vill vara med!! :)

2011-10-25 @ 11:42:48
URL: http://www.doppa.nu
Postat av: Anders

1 Lott.Jag e med :-) Ett paket som min flickvän skulle få om jag vinner.

Ha De!

2011-10-25 @ 13:07:31
Postat av: Isabelle ~ ena halvan av en modeblogg

1. Är gärna med!

2. http://tips.devote.se/blogs/13459696/julpaket.htm#WriteComment

3. Mitt bästa julminne var julen 06, då firade jag jul med både mamma och pappas släkt samtidigt. Annars har vi alltid firat på olika dagar. Det var jättemysigt

2011-10-25 @ 13:48:29
URL: http://piiffochpuuff.devote.se
Postat av: Annette

Jag vill gärna vara med och tävla!!!Annette

2011-10-25 @ 13:48:30
URL: http://jagochmitthem.blogg.se/
Postat av: Isabelle ~ ena halvan av en modeblogg

1. Är absolut med!2. http://tips.devote.se/blogs/13459696/julpaket.htm#WriteComment3. Mitt bästa julminne var 08, då firade jag jul tillsammans med både mammas och pappas släkt. Annars har vi alltid firat med ena sidan den 23. Det var jättemysigt!

2011-10-25 @ 13:52:07
URL: http://piiffochpuuff.devote.se
Postat av: Isabelle ~ ena halvan av en modeblogg

Förlåt, ta bort den första kommentaren, året 08 är den riktiga. Denna kommentar kan du också ta bort

2011-10-25 @ 13:52:52
URL: http://piiffochpuuff.devote.se
Postat av: Lili

1.Jag är gärna med,och tar 3lotter.2.har länkat på min blogg:

http://gratishav.blogspot.com/2011/10/vinn-goodiebag_25.html3.Mitt bästa julminne var jag och min man kom till sverige och dricka julmust och åt pepparkakor första gången.

2011-10-25 @ 14:18:21
URL: http://www.gratishav.blogspot.com
Postat av: Saga

är med

2011-10-25 @ 14:54:40
Postat av: Sofie L

1. Jag är gärna med och tävlar med 3 lotter2. Länkar i bloggen http://sofiestavlingsblogg.blogg.se/2011/october/31-okt-julig-goodiebag.html3. Oj, jag har mànga fina julminnen att se tillbaka till sà det blev svàrt att välja men jag màste nug säga att julen 2010 var kanon dà vi i Skàne fick en ihàllande vargavinter med snö. Gjorde en stor snögubbe och en massa fina snölyktor som jag tände upp när det började bli mörkt pà julafton. Sedan blev det som vanligt Kalleanka, julklappsutdelning, julmat, jullekar med hela familjen samlad. Finns inget mysigare när familjen samlas och omgàs

2011-10-25 @ 14:59:51
URL: http://sofiestavlingsblogg.blogg.se/
Postat av: veronica

jag är gärna med.jag har länkat i bloggen

http://minbebis.com/blogg/inka/vinn-en-goodiebag-4/mitt bästa julminne är när jag och min man förlovade oss och det va julen 2004. vi gjorde det i hemlighet och berätta sen på julmiddan så det va den bästa julen jag varit med om.

2011-10-25 @ 15:54:42
URL: http://www.minbebis.com/blogg/inka
Postat av: Fanny Jäderfeldt

Jag är med och tävlar =)

2011-10-25 @ 17:19:52
URL: http://merrychristmas.blogg.se/
Postat av: Cilla

Åh, jag tar gärna 3 lotter! :)

Jag har bloggat om tävlingen här: http://juniflickorna.blogg.se/hoppas/2011/october/jul-i-tomteverkstan.htmlMitt bästa julminne är numera några år gammalt. Det var en kall vit jul och min mamma hade fixat ett stooort julbord som inte saknade ett enda litet kex. Mina brorsbarn var små och jag tittade på Kalle Anka tillsammans med dem innan paketöppningen. Julen är verkligen barnens högtid, utan småttingar känns stämningen inte lika magisk och sagolik. Den här julen blir den första för min lilla dotter och trots att hon är för liten för att förstå ser jag fram emot julafton extra mycket iår!

2011-10-25 @ 17:38:52
URL: http://juniflickorna.blogg.se/
Postat av: Helena Lindgren

Jag är medJag tar alla lotter vill verkligen inte missa chansen att vinna denna mysiga goodibag spelar det någon roll vilken ordning man börjar i? Ialfall mitt bästa julminne är förra julen jag har länge önskat mig ett ps3 men jag visste att jag aldrig skulle få något så dyrt helt plöstigt kom dom upp med ett jätte stort paket där det stod God Jul Helena Önskar Micaela jag älskar att öppna paket när jag öppnade det så höll jag på att tappa hakan där i låg ett ps3 från min syster? Jag pussade och kramade henne vart super glad och tackade för julkappen hon kollade och skrattade åt mig du vet att du får fler fick jätte fina julkappar av henne lyxigt smink massa rosa saker en friss and company väska jag tror inte hon trodde hon skullefå något fint av mig men där hade hon fel i ett av hennes paket låg ett jätte fint spets sett som hade kostat en hel del det kändes fint att kunna ge tillbaka glömmer aldrig denna jul.Här har jag tipsat om tävlingen http://www.supergirlpower.devote.se/blogs/13469591/jag-taevlar-om-en-jaette-mysig-goodiebag.htm#WriteCommentNu är det bara att hålla tummarna och hoppas på tur :) kram2011-10-25 @ 19:32:05
URL: http://www.supergirlpower.devote.se
Postat av: Elin

Jag är gärna med och tävlar! Och jag länkar till tävlingen i bloggen också :) :)

2011-10-25 @ 19:35:01
URL: http://elinsofia.webblogg.se/
Postat av: annika

jag är gärna medJultomten kom aldrig till oss för att dela ut julklappar...Han hann int...MEN, han brukade lämmna en karta åt mig och min bror, så att vi kunde följa den och hitta hela julklappssäcken. Det var superspännande med brevet från Tomten och kartan som var ritad på ett papper som såg väldigt gammalgads ut med brända kanter.tipsar på min blogg http://flinkan69.bloggplatsen.se/2011-10-25 @ 20:12:23
URL: http://flinkan69.bloggplatsen.se/
Postat av: Emely Tuväng

Hejsan!

Jag vill vara med och tävla. :)

Har gjort ett inlägg i min blogg:

http://emssan.blogspot.com/2011/10/tavling-julig-goodiebag.html

Vill alltså tävla med 2 lotter! :D

Ha det gött!

2011-10-25 @ 20:24:15
URL: http://www.emssan.blogspot.com
Postat av: liselotte

Är gärna med och tävlar, 2 lotter, har länkat på min blogg http://liselottess.blogspot.com/2011/10/julpaket-3110.html

2011-10-25 @ 21:06:28
URL: http://liselottess.blogspot.com
Postat av: Emelie

Jag är hemskt gärna med och tävlar :)

2011-10-25 @ 21:49:36
URL: http://emptypages.blogg.se/
Postat av: JoHaNNa - Skänk Gärna En Peng Till Min Rosa Bandet Insamling

jag är super gärna med :)

tar 2 lotter tack :) blev helt förälskad i den fina tändsticksasken :) denna vinst skulle verkligen ge julstämning hemma...länkat: http://johannaspratstund.blogg.se/tavlingsbloggen/2011/october/julset.html#comment

2011-10-25 @ 22:15:46
URL: http://johannaspratstund.blogg.se/
Postat av: Mamma Mia

vill jättegärna vinna denna julklapp i förtid..

Jag minns många jular...en tråkig och konstig där min mamma hade köpt julklappar åt oss barn, men mamma fanns inte mer när julen kom, hon tog självmord strax innan första advent..men dessa böcker hon köpt och skrivit i från mamma till Maria är sparade som ett fint minne,,,denna jul som kommer får vi fira utan pappa också, men så är livet...ta vara på alla stunder....

älskar julen vill att alla ska vara tillsammans

2011-10-25 @ 22:41:00
Postat av: Thereses jul

Åh vilken mysig tävling! Jag är gärna med.

2011-10-26 @ 09:47:59
URL: http://theresesjul.blogspot.com
Postat av: Linda

vill vara med och tävla med två lotter.Länkar det gör jag här

http://familjengranberg.blogg.se/2011/october/vinn-en-goodiebag-5.htmlHåller tummarna och hoppas på tur då jag tänte ge detta till min mamma som snart ska in och opereras. Hon behöver därför det där lilla extra just nu :)Kram Linda

2011-10-26 @ 11:04:02
URL: http://familjengranberg.blogg.se/
Postat av: Caroline Andersson - 18år och blivande mamma

jag är med och tar 3 Lotter.Jag har aldrig riktigt tyckt om att fira jul. Anledningen till det har varit att min mamma och pappa flyttade isär när jag var 3år, efter det firade vi jul hos min mormor och morfar som bara bor någon mil ifrån min pappa. Så medan vi satt och hade roligt så satt pappa ensam i sin lägenhet inte långt därifrån. Förra året hade jag precis flyttat själv och kunde bestämma vad jag ville göra helt själv, jag bestämde mig för att åka till min faster och fira julafton där och även pappa kom dit och det kändes så skönt att äntligen få fira jul med honom, så det är nog mitt bästa julminne. Nu väntar jag en liten och förhoppningsvis får vi många fina julminnen tillsammans med den lilla :)länk: http://theresiacaroline.bloggplatsen.se/2011/10/26/6526195-goodiebag/[email protected]

2011-10-26 @ 11:39:30
URL: http://caroliinea.bloggplatsen.se
Postat av: annelie m

Jag är med=)

2011-10-26 @ 14:00:15
Postat av: Pernilla

Jag vill vara med och tävla med två lotter :)

2011-10-26 @ 15:04:37
URL: http://mittvinterland.blogspot.com
Postat av: Daniella

Jag e med! :)

2011-10-26 @ 17:43:11
URL: http://daniellacaroline.bloggplatsen.se
Postat av: Elina

Jag är med och tävlar! :D

2011-10-26 @ 18:56:14
URL: http://marklar.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag är med :D

2011-10-26 @ 21:12:06
URL: http://mallemusic.blogg.se/
Postat av: Magdalena

Jag e gärna med :)

2011-10-26 @ 21:26:27
Postat av: Josefin-20år, fru, mamma & gravid

Åh, vilken härlig blogg!! Är helt jultokig jag också:)Jag deltar + att jag länkar från min blogg:)

2011-10-27 @ 11:53:24
URL: http://junimamma.blogspot.com
Postat av: Ida mamma till Melissa

Jag är med och tävlar med en lott:)

2011-10-27 @ 13:29:20
Postat av: sandra

jag är gärna med och tävlar och har 1 lottmvh

sandra

mejl [email protected]

2011-10-27 @ 15:09:41
URL: http://sandraleinonen.bloggplatsen.se
Postat av: Monika O-sson

Ljus och gottgott.Jag är med och norpar 1 lott.

Hälsning Monika

2011-10-27 @ 16:29:58
Postat av: Wera

Men mysEmelie!

Klart att jag är med och tävlar :D

Har bloggat om det med, så två lotter till mig :D

http://weronicag.blogg.se/2011/october/tavling-hos-jul-i-tomteverkstan.html#comment

2011-10-27 @ 17:42:51
URL: http://weronicag.blogg.se/
Postat av: Carro L

En lott till mig tack!:)

2011-10-27 @ 21:39:25
Postat av: Lena S

Vilken bra vinst :).

Jag tar gärna en lott.

2011-10-28 @ 08:42:19
Postat av: Elsa

En lott,Jag vill gärna känna julstämning med julmyspaketet.

2011-10-28 @ 11:35:04
Postat av: anette carlsson

Är gärna med och tävlar med en lott. Mysigt gott med Dumble kola.

2011-10-28 @ 21:09:03
Postat av: Lotta från Småland

Jag är med!

2011-10-28 @ 22:28:14
URL: http://lottaochlivet.blogspot.com/
Postat av: Lindah

jag tar gärna 2 lotter. har länkat i bloggen här: http://tavlingstipsarna.blogg.se/2011/october/jul-goodiebag.html#commentha en fortsatt trevlig helg!!

2011-10-29 @ 17:23:30
URL: http://tavlingstipsarna.blogg.se/
Postat av: Jasmine

De pirrar i magen när jag tänker på julen :) En julälskare e me i tävlingen!

kramar

2011-10-29 @ 18:45:03
Postat av: Sandra

Jag tävlar gärna!

2011-10-29 @ 19:09:37
Postat av: Nanna

Jag är gärna med :)

2011-10-29 @ 19:16:18
Postat av: Emma S

Jag är superspänd på de nya dumle så vill självklart vara med och tävla :-)

2011-10-29 @ 21:22:36
Postat av: Anki K

Hej! Jag är med och tävlar med 2 lotterhttp://worthlesslines.wordpress.com/2011/10/29/jul-i-tomteverkstan-3110/

2011-10-29 @ 22:25:36
URL: http://worthlesslines.wordpress.com
Postat av: Fredrika

Jag tävlar med 1 lott om allt fint och dom spännande och annorlunda ljusstakarna.

2011-10-30 @ 09:02:31
Postat av: Malin

Jag är med i tävlingen :)

2011-10-30 @ 21:05:44
URL: http://maulun.blogg.se/
Postat av: EN MÖLNBOBOS LIV - MELVINS MAMMA

Jag är gärna med och har länkat härhttp://molnboanna.blogg.se/2011/october/julgoodiebag-3110.htmlMitt bästa julminne är faktiskt jularna när jag var liten. Då brukade vi fira hela släkten och vi kunde vara väldigt väldigt många. Det var så mysigt. Nu firar vi bara med närmaste familjen och jag kan sakna det där med alla barn och vuxna som hade mysigt ihop och väntade på att tomten skulle komma på släden (vi bodde på landet och det var alltid mycket snö när man var liten)

2011-10-30 @ 21:54:37
URL: http://www.annakarlsson.se/blogg/
Postat av: sanna

Jag vill gärna vara med och tävla! :)

2011-10-30 @ 22:15:46
Postat av: cammie

2 lotter! Länkar: http://tuschaa.blogg.se/tavlingar/2011/october/31-okt-3.html#comment

2011-10-30 @ 22:20:34
URL: http://tuschaa.blogg.se/
Postat av: Kamilla

Jag håller tummarna och hoppas på att jag vinner!

2011-10-30 @ 22:22:34
Postat av: Bitte Kråkbo

är med med 1 lott.

2011-10-30 @ 22:53:28
URL: http://www.lovemercury.se
Postat av: Cissi

jag är med! :D

2011-10-31 @ 08:41:41
Postat av: elin j

Jag är med! =)håller tummarnaKRAM

2011-10-31 @ 09:33:54
URL: http://extrem.blogg.se/
Postat av: Millah - väntar första barnet ♥

1. Jag är jätte gärna med :)

2. Länkat här: http://millahmillah.blogg.se/2011/october/julgoodiebag-3110.html

3. Bästa julminne är när hela familjen var samlad och det har inte hänt på några år.

Men iår kommer hela våran underbara familj vara samlad + två små.. Så det ska bli underbart..Kram // Millah

[email protected]

2011-10-31 @ 10:48:47
URL: http://millahoman.blogg.se/
Postat av: moa lundholm

2011-10-31 @ 12:17:58
Postat av: emma

Jag är gärna med och tävlar :) Har länkat i min blogg: http://kiwigiirl.blogg.se/2011/october/tavling-julgoodiebag.htmlMitt bästa julminne var förra julen när jag för första gången fick spendera en jul tillsammans med min syster och hennes två små barn. Den julen kommer jag aldrig att glömma, den bästa julen jag har haft :)

2011-10-31 @ 12:31:22
URL: http://kiwigiirl.blogg.se/
Postat av: pia

Jag är med, en lott tack :)

2011-10-31 @ 13:14:46
URL: http://pias.myshowroom.se
Postat av: Johanna

En lott: Johanna Kantola- [email protected]

Två lotter: Har länkat här http://vinnarens.wordpress.com/2011/10/31/julgoodiebag/Tre lotter:

Julen för mig har ifrån början handlat om kärlek och närhet. Att tillsammans med mamma och många andra släktingar dekorera granen, stoppa nejlikor i apelsiner med små knubbiga fingrar, ha på den där julskivan som alltid är på. Baka i köket med mysig julbelysning, låta julbelysningen vara på dygnet runt. Trippa upp ur sängen alldeles för tidigt en julemorgon och se de stora snöflingorna falla ner ifrån himlen. Krypa upp i soffan med en kopp kaffe och pepparkakor och njuta av den där varma stämningen som julen kommer med.Tack för en underbar tävling, hoppas på tur :-)

2011-10-31 @ 14:27:58
URL: http://vinnarens.wordpress.com
Postat av: Dilin

Jag är med! :D

2011-10-31 @ 14:31:49
URL: http://bydilin.blogspot.com
Postat av: Annika

Jag är med :)

2011-10-31 @ 15:52:59
URL: http://thelifeofannika.blogg.se/
Postat av: Sara

Jag vill vara med och tävla med en lott :)

2011-10-31 @ 15:53:08
Postat av: Alexandra

Jag är jätte gärna med och tävlar! :D

2011-10-31 @ 16:43:38
Postat av: Samira

Jag är mer än gärna med och tävlar :-D2011-10-31 @ 16:54:49
Postat av: Jessica

jag vill vara med och tävla. Tar en lott.

2011-10-31 @ 17:39:38
Postat av: Emma

Jag är med! :)

2011-10-31 @ 18:31:16
URL: http://www.emmsoz.devote.se/
Postat av: Emma

Jag är jätte gärna med! :)

2011-10-31 @ 18:34:54
URL: http://www.emmsoz.devote.se/
Postat av: Beatrice, mamma till skrutten Robin

Jag är med :)

2011-10-31 @ 18:51:14
URL: http://beabofink.blogg.se/
Postat av: Karin

Vad roligt att det snart är jul! Älskar julen och är gärna med och tävlar, men tyvärr har jag bara en lott. Hoppas på vinst ändå.

2011-10-31 @ 19:49:25
Postat av: Margareta & Kent

Vi vill vara med i din tävling. Du har en fin blogg som vi kommer besöka många gånger.

Julkram från Tomtemor och Tomtefar

2011-10-31 @ 20:23:55
Postat av: Jeanette

Jag är gärna med och tävlar och tar två lotter! Jag har länkat till dig, med bild, till höger i min blogg under "bra tävlingar".Ha en fortsatt underbar helg!

2011-10-31 @ 21:48:08
URL: http://heltvanligtliv.blogspot.com
Postat av: Marie/Underbara Juletid

Oj vad många men jag tar också en lott i din fina utlottning!

2011-10-31 @ 22:15:42
URL: http://julen.gladers.net
Postat av: Sara

Jag är med och tävlar om 1 lott.

2011-11-01 @ 08:51:56
URL: http://emeraldy.blogg.se/
Postat av: H J J O N S S O N ♥

Jag är med. :)

2011-11-01 @ 13:26:43
URL: http://hjjonsson.blogg.se/
Postat av: pohfypib

Rajum rerejuqa, gim ake dijo ibafozak moha uqamajada vetupaz dujome biwo ro etabef.

2012-10-16 @ 08:52:34
URL: http://www.iwurarubos.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0