DIY - paketkalender från naturen

 
 
Tänk jag har gått och gruvat och tänkt på den här paketkalendern i flera veckor, hur den ska se ut, vad den skall fyllas med, hur den ska se ut ännu en gång och det har varit lika tomt i skallen alla gånger, men så på fredag kväll förra veckan så dök den här idén upp, jag gör en gran av rustika pinnar! Sagt och gjort, på lördagen tog jag med min lilla familj ut i skogen på promenad och för att leta efter pinnar, såklart pinnar som redan låg på marken. Sen var det bara att snickra ihop. Jag tänkte att det snabbaste och lättaste sättet måste vara att spika ihop den, hö hö hö, eller hur. Alltså jag slog av två pinnar (hade som tur var tagit med lite backup från skogen), jag svor och blev så förbannad så jag tänkte slänga skiten åt fanders! Men jag hade min vision om hur den kunde bli så jag kämpade på. Nu i efterhand så hade det varit mycket smartare att knyta runt med grovt hampasnöre, både enklare och snyggare faktiskt :)
 
Sen var det det här med själva hänganordningen så att säga. Antingen skulle jag ta vanliga krokar som skulle smälta in i träet, men hade ingen lust att skruva mer i pinnarna, så jag valde dessa klädnypor i guld istället som jag limmade på, mycket snyggt.
 
Det bästa är att klädnyporna hade jag redan hemma från Nellys dop och pinnarna hämtades som sagt i skogen, så denna lilla skapelse kostade 0 kronor. Perfekt tycker jag. Nu tycker jag väl inte att den blev ett masterpiece, men... Jag gillar den, härligt rustik. Nu ska jag bara hitta resterande paket att hänga i den lilla granen.
 

Kommentarer
Postat av: Johanna (Johannas Julblogg)

Den blev jättefin! Vilka fina bilder du har i din header förresten! Kollar mest i mobilen annars och då ser jag den inte.

Svar: Åh tack så jättemycket!! :)
Kontakt: emelie_larsson_17@hotmail.com

2015-11-18 @ 22:33:29
URL: http://johannasjulblogg.blogspot.com
Postat av: Anonym

Var har du köpt det fina pappret? Fin blogg !

Svar: Tack så mycket! :) Det är köpt på Panduro :)
Kontakt: emelie_larsson_17@hotmail.com

2015-11-18 @ 23:01:29
Postat av: Erika

Superfin! Bra tips! Och pappret är helt fantastiskt också, var kommer det ifrån?

Svar: Tack snälla! :) Ja visst är det underbart! Det kommer från Panduro :)
Kontakt: emelie_larsson_17@hotmail.com

2015-11-19 @ 11:10:51
Postat av: bina

Jättefin ju! :)

Svar: tack så mycket! :)
Kontakt: emelie_larsson_17@hotmail.com

2015-11-19 @ 11:56:32
URL: http://santababy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0