När man gör sina egna julgranskulor

 
 
 
 
 
Oj oj oj... vad är det med mig?! Varför uppdaterar jag så sällan i år? Herre jösses, det måste bli ändring på detta för jag tycker ju att det är jättekul att blogga, men varför finns det bara 24 timmar på ett dygn?! Det borde finnas betydligt fler, tänk så mycket jag skulle få gjort! :)
 
Nåväl.
I helgen var det ett riktigt busväder här i Karlstad så jag pysslade mest hela helgen. Något jag tycker är otroligt fint är när man hänger julgranskulor med familjemedlemmars namn på, både nära och kära som fortfarande är i livet och namn på de som tyvärr har lämnat oss. I USA är det ju oerhört populärt att ha det men kanske inte så mycket i Sverige. Jag kommer ju ha tema silver, guld och vitt i min julgran i år så kulorna fick bli väldigt enkla
 tycker inte om när det blir massa krifs-krafs på kulorna som de gör i USA, det är helt enkelt inte min smak, dock så vet jag inte om jag tycker att bilderna gör dem rättvisa för de ser mycket finare ut i verkligheten.
 
Jag valde att köpa hjärtformade kulor och inte klassiska klot, tyckte det var lite fint att ha de närmaste nära sitt hjärta :)
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Axelina

Jättefina! Haha jag håller med dig om det där med tiden, man önskar att man hade lite fler timmar..

2013-10-29 @ 20:14:11
URL: http://ourchristmas.blogg.se
Postat av: Amandas jul

Fiiiint!

2013-10-29 @ 20:15:43
URL: http://amandasjul.blogg.se
Postat av: Johanna (Johannas julblogg)

Vilken bra idé, med kulor med namn på. Tål att tänka på!

2013-10-29 @ 20:36:10
URL: http://johannasjulblogg.blogspot.com
Postat av: Victorias Jul

Jag skulle också behöva lite fler timmar men man får göra det bästa av situationen. Kul idé att göra egna kulor jag har funderat på det men tror nog inte att jag kommer att hinna med det

2013-10-30 @ 13:37:07
URL: http://victoriajul.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0