Första advent

 
 
Första advent, du är så välkommen så! :) Mysigt det är när första ljuset brinner, det ger en riktigt harmonisk känsla :) Idag har jag varit på julmarknad på Alsters Herrgård strax utanför Karlstad, har faktiskt aldrig varit på den innan och trodde väl mer eller mindre att det skulle vara lite skol-klass-marknad över det hela, men jag blev faktiskt otroligt positivt överraskad :) Den var hur mysig som helst! Och idag har vi haft riktig vinterkyla, snö som ligger på backen och strålande sol, en perfekt dag helt enkelt :)

Kommentarer
Postat av: Helly

Vad fint det blev med granriset och nötterna

2012-12-02 @ 20:04:07
URL: http://blogg.amelia.se/julhoshelena/
Postat av: Mathilda

Men Gud va fint! Sådär vill jag med ha :)

2012-12-02 @ 21:00:18
URL: http://mathildasjul.wordpress.com
Postat av: Emelie - Emelies Christmas

Tänk att det redan är första advent. Var det inte typ 100 dagar kvar nyss? Nu är i alla fall den mysigaste månaden på året här så nu är det bara att njuta för fulla muggar :)
Glad första advent på dig!

Svar: helt otroligt! Ja så kände jag också, shit var det inte över 100 dagar kvar alldeles nyss! Fattar faktiskt inte vart tiden har tagit vägen, jag får lite smått panik när jag tänker på hur snabbt allt går, usch å fy! Hoppas man hinner njuta bara, jag ska i alla fall försöka :)
Kontakt: [email protected]

2012-12-02 @ 21:34:33
URL: http://emelieschristmas.blogg.se
Postat av: Falksonchristmas

Nu är allt på topp! Första advent startat nedräkningen, massor av snö i Göteborg och en alldeles vit julig trädgård skapar julstämmning här hos oss.

Svar: Åh, underbart! :)
Kontakt: [email protected]

2012-12-04 @ 10:09:50
URL: http://falksonchristmas.cybersite.nu/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0