I'm in love




Jag var inne på Indiska häromdagen och det var då jag såg det. Det bara drog min blick till sig och jag var fast. Jag pratar såklart om detta undebrara våningsfat i guld! Tänk så himla snyggt till jul när det ligger mörk chokladtryffel coh chokladpraliner på det, mmm... Godiset som ligger där nu köpte jag på Mårbackas julmarknad och det är karameller från Mariannelunds kokeri samt chokladtryffel/praliner från just namnet Chokaldtryffel handgjorda av Maria Eriksson, så underbaaaaart goda allihopa, en tugga och du är fast! :)

Kommentarer
Postat av: Josefine

Hej hej!



Jag är ute efter "traditionella" julpynt av olika slag. Typ mossgrönt, mörkt röd, guld. Härliga tyger, kuddar, fina tomtar m.m m.m ...



Jag bor i en liten stad med inte allt för stort utbud (även om jag, precis som du, älskar Indiska vill jag inte handla allt där. Plus att det ju råder total avsaknad av tomtar där ;)).



Jag googlar men det är SJUKT svårt att hitta bra affärer. Så har DU några tips på bra onlinejulshopping?! Gärna inte ALLT för dyrt.



Otroligt tacksam för svar!

Ha det bäst

Josefine

2011-11-07 @ 18:26:11
URL: http://sennerhall.blogspot.com
Postat av: Marie/Underbara Juletid

Jättfint fat, jag hade redan planerat in en tur till Indiska nästa gång jag ska till Högskolan och nu vill jag ju dit ännu mer!

2011-11-07 @ 18:58:07
URL: http://julen.gladers.net
Postat av: Josie.

Himla tjusigt! Det ska jag leta efter nästa gång jag är och handlar!

2011-11-07 @ 19:20:15
URL: http://eplith.blogg.se/
Postat av: Jessica

Jag såg det igår i skyltfönstret och jag fick också sug i blicken =)

Supersnyggt

2011-11-07 @ 20:52:28
URL: http://julilaloland.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0