Glöggmys



Ikväll har vi glöggmys här hemma. Glöggmys och juskinkemackor :) Är inte julen bra så säg, man får mysa varje dag och bara tycka att livet är sådär härligt! :) Appropå härligt så kan jag säga att den fina glögg... skål, kärl..? fyndade jag på Indiska förra året för 29 kronor (!) Snacka om att vara nöjd med sitt köp när den kostade 199 kronor från början ;) Då är livet superhärligt! :)

Kommentarer
Postat av: Lina

Men om du inte gillar smaken av glögg, hur kommer det då sig att du har glöggmys? :) Föresten förstår jag inte hur du inte kan gilla smaken, om du bara smakat de RÄTTA glöggsorterna (utan alkohol bl.a.) så skulle du älska det!



SV: Mycket känns det som, för det är inte bara med julgodsakerna som jag missköter mig med. Äter ju så äckligt mycket annat också som inte har med julen att göra (och gjorde innan julen kom igång också).

Det känns bara jobbigt att min jul ska bli att handla om att äta eller inte äta istället för allt annat mysigt som pågår.

2011-11-28 @ 20:38:11
URL: http://www.sagojul.blogspot.com
Postat av: MaryJane

men gud dt va ju jätte bra förslag:D Tack!

2011-11-28 @ 20:45:59
URL: http://bashment.blogg.se/
Postat av: Emelie - Emelies Christmas

Åhh så mysigt det ser ut! Det var verkligen ett kap du gjorde! Jag längtar tills butikerna börjar rea ut sina julsaker :P haha!

2011-11-28 @ 23:09:21
URL: http://emelieschristmas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0