Älskade Fyrklövern

Alla som känner mig vet att jag älskar Disney och att julen inte vore densamma om Disney inte fanns med överhuvudtaget på julen. Eftersom alla vet detta så är det ingen överraskning att jag köpte Disneys julservis förra året. Jag köpte inte hela eftersom det kostar en del och jag fyndade faktiskt min på tradera (underbara tradera!). Jag köpte sex förrättstallrikar och sex huvudtallrikar till priset av 600 kr! SVINBILLIGT! När man köper på Fyrklövern får man köpa i paket (om de inte gjort om det systemet än?) och det är dyrt det kan ta tid och sådär.  Så mitt tips till alla som vill ha är Tradera, de lägger ut ganska billigt där om man jämför med Fyrklövern.

I år ska jag försöka få tag på glasen som hör till.
För några år sedan fick jag och mina syskon ett varsitt glas med varsitt motiv och de är så fina! Jag kan inte sluta stirra mig blind på min fina servis som faktiskt var en investering. Jag kan ju ha den i hur många år som helst :)

För att hitta Disneys julservis som innehåller allt ifrån tallrikar till skålar, till ugnsformar till bestick, till glas, till kaffeservis, ja ni fattar, det finns hur mycket som helst, klicka här så hittar ni alla underbara skapelser :)

Såhär ser glasen ut som jag vill ha


Och här nedanför ser ni alla tolv motiven som finns :)













Här har ni alla 12 motvien, visst är de underbara!
De sex första motiven som jag visade är det jag har på mina tallrikar och också de jag vill ha på glasen naturligtvis. Men helst av allt vill jag ha det sista motivet också, Benjamin Syrsas jul, det är nog det finaste av dem alla tror jag :) Annars gillar jag mina sex bäst :)


Kommentarer
Postat av: SaraOtto

Åh va härligt med en till julblogg! Jag älskar Disney's julservis och brukar sukta lite över den varje år när reklamen kommer :)

2010-09-21 @ 15:00:21
URL: http://jul.saraotto.se
Postat av: Maries Julstuga och Pysselblogg

Vilken trevlig julblogg du har, jättemysig.

2010-09-21 @ 17:51:56
URL: http://www.gladers.net
Postat av: Tomtenissans Julblogg

Dem är så fina...vill också ha!! Får nog kolla in Tradera.

2010-09-21 @ 19:28:04
URL: http://tomtenissansjul.blogg.se/
Postat av: Stockholmsjul

Ja Fyrklövern har verkligen udnerbara saker! Jag har förälskat mig i Musses jul! Den är verkligen fin, men dyr tyvärr... :)

2010-09-21 @ 22:28:18
URL: http://stockholmsjul.blogg.se/
Postat av: Christmas Time

Åh så fina. :) Tänker absolut kolla igenom sortimentet.

2010-09-22 @ 08:47:03
URL: http://christmastime.blogg.se/
Postat av: Sanna

Haha ja, visst är det fantastiskt när man förstår att man inte är ensam här i världen? ;) Fin blogg du har förresten, jag tycker att det finns så mycket dåliga julbloggar men din var riktigt bra! :)

2010-09-22 @ 11:29:52
URL: http://sannaschristmas.blogg.se/
Postat av: Lisa

Disneys jul är underbar :)

2010-09-23 @ 00:00:42
URL: http://lisasjul.blogg.se/
Postat av: Tessan1983_

Hej, ser att du gillar disney jul servisen. Jag har en del ute på tradera. Dock går de flesta ut redan idag, men de osålda kommer jag lägga ut direkt igen om du är intresserad Skynda fynda. tessan1983_ heter jag på tradera

2012-01-17 @ 14:48:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0