Göteborg

Jag är hemma från Göteborg och jag säger det jag alltid säger när jag kommer hem från mina resor:
- Jag hade kunnat stanna en vecka till, minst!

Åh, vilket roligt Falling Target SM det var den här gången! Men nu ska vi inte snacka skytte, det överlåter jag till min vanliga blogg. Nej, här ska bjudas på en resumé av Liseberg och dess julmarknad! :)

Vi kom gåendes längs gatan från Skandinavien och då fick jag syn på den, den stooooora julgranen med stjärnan i toppen (som i och för sig är ljusslingor dragna från Lisebergstornet, men skit samma) och jag började hoppa! Hoppa av glädje! Jag ÄLSKAR julen och jag ÄLSKAR när man börjar sätta ut lite ljusslingor i träden hemma, det jag såg nu var magiskt, enormt! Vi betalade in oss och redan vid entrén så kunde jag känna att det här blir succé. De spelade mina julfavoriter i cd-spelarna och sångerna fanns över hela nöjesfältet, och det gjorde en massa människor också! Herre min skapare vad mycket folk det var!
I alla fall så fortsatte v inåt i parken och det blev bara bättre och bättre för varje steg jag tog! Alla ljusen i träden var, ja jag kan inte ens beskriva det, men det var underbart och jag blev så faschinerad! Jag tänkte på alla människor som har stått och slitit med att få upp alla lamporna i träden, det är ju miljontals av dem!

Vi gick runt i parken, spelade på lite chokladhjul och så, men varken jag eller någon av mina vänner hade någon tur på den fronten faktiskt. Så vi slutade förlita oss på tur och började spela på saker där vi faktiskt var tvungna att slita för att vinna något, det gick mycket bättre!
Efter att vi hade spelat på en massa hjul och grejor så gick vi runt lite och kollade in i alla stånden som fanns där och helvete vad gott det luktade när vi kom till mandelståndet! Och fudgeståndet! <3 Åh, det luktade nybakat, mums mums mums! Tyvärr köpte jag ingenting, jag vet inte varför faktiskt, men det var så mycket folk och långa köer så jag skippade det, bara sådär, idiot.

Vi avslutade vårt besök vid isbanan med att titta på en isshow! Åh, de var så söta hela bunten! Det var vuxna och så var det små barn, men talang det hade de om något! Lisebergskaninerna fick också vara med och åka skridskor. Det var en kille och en tjej av de små som körde en duett till en jättefin julsång, minns inte vilken (det var bara populära jullåtar), i alla fall, de var så söta! De hade sådan inlevelse i allt de gjorde och trots att de säkert bara var runt 10-12 år så såg det så romantiskt ut, direkt taget från vilken kärleksfilm som helst, åh..

Det var mycket folk även vid isshowen så jag såg inte så mycket (trots att jag hade klackar på mig!) Men som tur var så hade jag min kompis Joel där som är ungefär 1,95 lång så jag fick sitta på hans axlar. Haha! Ja, det var jag och småbarnen som satt på axlarna, men jag såg ju allt i alla fall. Man ska inte skämmas för så mycket ;)

Helgen i Göteborg var underbar och jag funderar på att åka till Liseberg nu i december igen, om jag hinner :)

Puss











Titta!
De hade till och med fixat konstsnö!











Här var det något musikuppträdande som ägde rum med massa jullåtar





Titta!
De hde små söta tomteparaplyer ^^





Fint va?!
Åk till Lisebergs Julmarknad som för övrigt firar 10 år denna vinter :)


Kommentarer
Postat av: wasana

gud vilka mysiga bilder!

shit va ja ångrar att ja inte åkte me på falling!

vill oxå dit å se!



kram

2009-11-25 @ 12:46:41
URL: http://wasaney.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0